ЗА ФЪН СКИИНГ

За да зарадваме любителите на белия спорт,ние създадохме самоучител по ски”Фън скиинг”.Материалът има за цел да даде всичко необходимо за изграждането на скиорите-любители.Уникалното на този самоучител е снимковият материал и анализирането на отделните елементи с помощта на графики,които онагледяват методиката на обучение на техниката и дават по-голяма представа за изучаваното. Също така съдържа и необходимите упражнения за разучаване и усъвършенстване на тези елементи.

“Фън скиинг” се състои от няколко части-за начинаещи,за средно напреднали,за напреднали и експерти.Те разглеждат по отделно всяко едно ниво,на което скиорът се намира.

Изхождайки от нашия дългогодишен опит като треньори и ски учители,нашият високо професионален екип създаде специално за Вас тази програма,за да можете нагледно да асимилирате “пъзела”на ски техниката.Благодарение на снимковия материал и графики,всеки един би могъл да прецени какво е научил и какво му предстои да научи в бъдеще.Защото залогът е голям ,а именно да научим този красив и елегантен спорт. Програмата на “Фън скиинг” е едно помагало за съвременното каране на ски и е подходяща за лица,навършили 18 години.